Našice open 2019.

Dana 01.06.2019. u sportskoj dvorani OŠ „Kralja Tomislava“ u Našicama, održan je turnir prvi po redu „Našice open“. Na turniru je bilo prisutno oko 200 natjecatelja. Natjecanje se odvijalo u svim uzrastima vrtićancima, mlađim kadetima, kadetima, juniorima i seniorima u borbama , kao i formama. Taekwondo klub „Osijek“ nastupio je s 5 svojih članova i to : mlađi kadet Ivan Micai (-33kg), mlađa kadetkinja Nora Verner (-33kg), kadet Borna Jerković (-45kg), juniorka Ana Pešikan (-52kg) i senior Matej Volarević (-87kg), u borbama.

Mlađi kadet Ivan Micai je uspio osvojiti zlatnu medalju nakon uzbudljive i neizvjesne borbe u finalu. Pobijedio je predstavnika Velike Juru Nikića pri rezultatu 18:18, ali je nesretni Jura skupio desetu opomenu i time zaradio direktnu diskvalifikaciju iz natjecanja.

Mlađa kadetkinja Nora Verner osvojila je srebrnu medalju nakon pobjede nad predstavnicom domaćina Tenom-Ilonom Jukić i izgubljenim finalom od predstavnice vinkovačkog Sanamija Petre Žaper.

Kadet Borna Jerković gubi u finalnoj borbi i tako se mora zadovoljiti srebrnom medaljom.

Juniorka Ana Pešikan u finalnoj borbi uvjerljivo pobjeđuje predstavnicu domaćina Saru Špoljarić i time osvaja zlatnu medalju.

Senior Matej Volarević u finalnoj borbi pobjeđuje predstavnika Ogrca iz Novske Kristijana Sudara i time osvaja zlatnu medalju i naslov najboljeg seniora turnira.

Zatvori